Detailed Notes on istanbul petek tamiri

Wiki Article

Havalar soğudukça kombi kullanımı artmaktadır ve tamirat ve rutin kontrol gibi sebepler ile sıkça kombiciler aranmaktadır. Arızalara ek olarak mutlaka bilinmesi gereken konulardan biri kışın doğru kombi kullanımı ve nasıl tasarruf yapılacağıdır.

Bu örnek ile aynı sebepten yaşam alanınızı ısıtan kombinin hem çevreyi koruması hem de enerji tasarrufu sağlaması gerekmektedir.

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her three yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the very best YouTube encounter and our latest attributes. Learn more

Bu parçaya kombinin dışını açarak eriştikten sonra parçanın yanmış mı arızalanmış mı değiştirilmesi gereken bir durumda mı olduğunu anlamak kombicinin uzmanlığına kalmıştır.

Petek istanbul petek tamiri temizleme nasıl yapılır sorusu bu genelde müşterilerimizin aklına gelen ilk sorudur. En iyi şekildeki bir temizlik işlemi yaklaşık 60 yada 90 dakika arasında değişir.

Tüm tesisatta oluşan kirliliğin kombiye gitmesi halinde pompa ve ısı değiştirici sorunlarının oluşması.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Kombinin doğalgaz kullanan bir sistem olması herhangi bir arıza anında sizin müdahale etmenize engel olan faktördür. 

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize 15 yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page